Volkswagen Golf: slaat niet aan

Bouwjaar: 1993

ik heb een golf cabrio 1.8 uit 1993 na het vervangen van de koppeling doet deze niet meer hij draad wel rond heeft brandstof en hij vonkt maar slaat niet aan hij verzuipt regelmatig wie o wie kan mij helpen weet niet wat ik verkeerd heb gedaan ik heb alles na gelopen ook de massa kabells maar niets helpt.

yacine

Geplaatst door yacine (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

stefan84 (0), 18 jaar geleden

en ervoor liep hij neem ik aan wel gewoon normaal ?

zo ja,dan zal je denk ik iets vergeten zijn,of er zit iets niet goed aangesloten!

yacine (0), 18 jaar geleden

ik heb alles na gelopenen het zit goed en ja hij is rijdend binnen gekomen,ik heb iets ooit gelezen hier iemand met precies de zelfde probleem maar kan het oplossing niet meer herineren.

tonny11609 (0) PRO, 18 jaar geleden

Er zit bij motor code ADY en AGG een toerental sensor op het vliegwiel huis ter hoogte van de koelvin is die schoon en aangesloten ? de reserve sleutel al geprobeerd? sleutel code.

yacine (0), 18 jaar geleden

het is een 2H motor zonder toerental sensor en geen wegrijblokkering

yacine (0), 18 jaar geleden

het was het motorregelapparaat

Martijn7391 (0), 18 jaar geleden

Yacine, dat was precies mijn topic 6 maanden geleden. De garage was bij mijn gelijke cabbie en gelijke reparatie een massakabel aan de versnellingsbak vergeten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.