Volkswagen golf 4: Start geregeld niet goed

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

0Hallo

Auto wil af en toe niet starten.
Op de momenten dat ie dat heeft wil ie niet aanslaan (gooit wel normaal de moter aan)
Als ie dit heeft begint ie ook ontzettend naar bezine te stinken. En er komt na mijn katylisator een bepaalde vloeistof uit mijn uit laat (bij een klein gaatje)Die ik niet thuis kan brengen .(het stinkt niet naar bezine in ieder geval.)
Alvast bedankt

Thunes

Geplaatst door Thunes (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Laat eens storing uitlezen,bij geen storingen zou ik beginnen met de krukas toerental sensor.
Rommel ook eens met de sleutel in het slot op het moment dat de motor niet wil aanslaan,want contactblokje zou misschien ook kunnen,maar komt wel weinig voor bij de Golf 4,maar je weet maar nooit....

Audidriver73 (0) PRO, 16 jaar geleden

Als hij naar benzine stinkt tijdens het starten bekend dat meestal dat je geen vonk hebt. Zoals ricky ook al zei, eerst maar eens uitlezen. Disbobines gaan ook wel eens stuk bij golf4, maar dan zou ie op 3cilinders moeten gaan lopen, of een slechte bougie. De vloeistof wat je bedoelt zal wel condens zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.