Volkswagen Golf: Starten

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 turbo diesel

Hallo, mijn auto wil niet starten maar ik zie dat mijn lichtje van de voorverwarming staat te knipperen, en mijn gloeikaarsen geen stroom krijgen , weet iemand daar een oplossing voor ?

Groeten Dany

activeer

Geplaatst door activeer (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

activeer (0), 17 jaar geleden

Heb het probleem zelf gevonden , bij de zekeringskast hangt er een losse zekeringhouder met een zekering van 80 A , die was doorgebrand .

Groeten Dany

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

heb je ook de oorzaak van het doorbranden gevonden ????, deze gaan doorgaans niet zomaar kapot.

Groeten Marcel

activeer (0), 17 jaar geleden

neen de oorzaak heb ik niet gevonden , moest de zekering nu weer direkt doorbranden ja dan heb ik inderdaad een probleem want 80 A is niet niks, ik denk door de jaren heen dat die zekering ook telkens warm ( bij het voorverwarmen ) krijgt en terug afkoelt en daardoor broos is geworden om dan te smelten , wat denk jij daarover, zou dat kunnen ?

Groeten dany

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

ik zou hem in elk geval de komende tijd in de gaten houden, doorbranden van ouderdom zou wel kunnen, maar komt nooit veel voor. Ik denk eerder kortsluiting in een spiraal, waardoor hij meer gaat trekken ofzo, en daardoor doorbrand, maar zoals gezegd, hou hem even in de gaten.

Succes Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.