Volkswagen Polo: startprobleem polo '95

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Heb afgelopen week de startmotor vervangen omdat ik al geruime tijd een raar geluid hoorde bij starten. Ook was het zo dat er de eerste twee keer proberen de motor geen krimp gaf als ik contact maakte. Daarom startmotor laten vervangen.

Nu wilde ik gisteren na een aantal uur zon op de auto starten (met de nieuwe startmotor erin) en toe wilde hij weer niet. Na maken van contact gaf hij geen krimp! ook niet na vier vijf zes keer. Lichten aangedaan ter controle of accu het deed en die gingen branden.

's avonds toe het koeler was, en de auti ook, weer proberen en toen startte de auto het gewoon weer als een zonnetje.

rara wat zou het probleem kunnen zijn?

hutter

Geplaatst door hutter (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Het contactblokje achter contactslot zou heel goed stuk kunnen zijn,rommel eens met de sleutel in het slot [color=red] tijdens het starten [/color] op het moment dat de startmotor niets doet.

Ricky

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.