Volkswagen Golf 2004: storing verlichting?

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BAG, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 85

wanneer de lichtschakelaar op auto staat ( schakelaar reeds vervangen) en ik de auto opendruk wanneer het schemert of donker is begint de radio aan en uit te gaan verschillende dashboard lampjes idem dito op het dashboard verschijnt “wegfahrsperre aktiv” schakelaar uit en dan weer op auto dan is alles weer normaal kan iemand mij vertellen waar ik moet zoeken? heb zo af en toe ook dat het contact aan blijft als ik de sleutel eruit haal

sandersnoek

Geplaatst door sandersnoek (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

bert klein (85) PRO, 3 jaar geleden

Later ingebouwde radio ,originele radio, radio even loskoppelen waarschijnlijk storing of bij later ingebouwde radio onjuist aangesloten.

    was plug n play android radio 1 stekker plus gps en radio dan - sandersnoek (0), 3 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.