Volkswagen Golf: stotteren en inhouden op G3 (necam), maar benzine wel goed

Bouwjaar: 1997

Hoi,

Ik heb een VW Golf type 3. Sinds een paar weken, houd de auto in wanneer ik op gas rijd. Dit merk ik door o.a. stotteren en inhouden bij optrekken of tijdens het acceleren vanuit eenzelfde versnellingm, bijv. van 60km/h naar 70km/h vanuit de 4e versnelling. De auto rijdt overigens fantastisch op benzine. Geen enkel probleem! Ik heb gisteren het luchtfilter en de bougies vervangen, maar het probleem houd aan... Hebben jullie misschien nog suggesties/ ideeen waar het aan zou kunnen liggen?

Golf3793

Geplaatst door Golf3793 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mvdkant (0), 18 jaar geleden

verdeelkap, rotor en bougiekabels willen nog weleens helpen, vooral als de auto veel kilometers heeft gereden ( +/- 150000 km of meer)of als deze dingen nog nooit zijn vervangen in je auto.

het kost niet zo veel en vaak lost het dit soort dingen grotendeels of geheel op

groetuh,
martin

Golf3793 (0), 18 jaar geleden

Heb inderdaad gisteren gebeld met de G3 (necam) specialist in Haarlem (Van Ommeren) en die bevestigde inderdaad dat de gasdruk op nieuw moet worden afgesteld en dat de gasverdeler schoongemaakt moet worden. Dit moet gebeuren op 13 juli en zou 100 gaan kosten. Ben benieuwd en laat zeker even weten of dit de oplossing was. Alvast bedankt!

VG392 (0), 18 jaar geleden

Hallo
Ik wil je adviseren eerst het diagnosesysteem uit te lezen.
Groeten,
Kees

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.