Volkswagen Golf: Stuurpomp lekt een klein beetje.

Bouwjaar: 1993, Motorcode: 2.0

De stuurpomp van mijn golf lekt vloeistof, er zit een heel klein puntje/bolletje ofzo waar vloeistof uit komt. Na twee weken zit de vloeistof in het reservoir nog boven het minimum dus veel lekt deze niet. Als de auto stationair draait en ik draai aan het stuur dan klinkt er een licht aanlopend geluid en weet niet of het hiervoor ook was of dat het normaal is? Is deze kleine lekkage te dichten en zo ja is het verstandig? Verder vraag ik mij af wat de problemen kunnen zijn die een auto vertoont bij een lekke/defecte stuurpomp?

Alvast bedankt, Gr. Koen

Koen1214

Geplaatst door Koen1214 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mart-vervoort (0) PRO, 16 jaar geleden

probeer eens lec-wec. heb daar goede ervaringen mee.in elke automaterialenzaak te koop. gewoon by de olie van de stuurpomp gooien. martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.