Volkswagen Golf: transponder

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 74kw

deze auto is laats binnen gekomen met probleem wou niet starten sleutelblokering lampje knippert foutcode transponder fout / sleutel spanning te laag vervolgens nieuwe transponder gemonteerd plus nieuwe sleutels vandaag weer het zelfde probleem zelfde foutcodes iemand een sugestie bvd marcel ( klant had wel eerst met de oude sleutel gestart wou toen niet starten vervolgens gestart met nieuwe sleutel maar wou toen ook niet starten )

universeel11700

Geplaatst door universeel11700 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

jan T (20) PRO, 18 jaar geleden

lees spoel om contactslot stuk maar misschien eerst wissen en alleen met de goede sleutel starten voor het zelde geld is de boel door de oude sleutel op tilt gegaan.
groetjes jan.

universeel11700 (0) PRO, 18 jaar geleden

klant moest auto met alle geweld aut mee dus hebben vrijdag de sleutels opnieuw ingeleerd de oude sleutels weg gelaten tot nu toe nog geen bericht dus word vervolgd

jan T (20) PRO, 18 jaar geleden

macel dan maar hopen dat hij niet voor deze klacht meer komt.
groetjes jan.

universeel11700 (0) PRO, 17 jaar geleden

helaas vandaag toch weer herzelfde probleem iemand nog sugesties bvd marcel
(komt mischien het probleem uit het kabeltje van de startblokering volgens mij heb ik bij een skoda hier ooit een een rep kabel aan gomonteerd maar is bij volkswagen niet bekend )

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

marcel dan zul je toch de leesspoel en/of het draadje daarvan moeten vervangen.
groetjes jan.

HARRY4186 (0) PRO, 17 jaar geleden

hallo,

is het een losse sleutel,
we hebben 1x gehad dat er wat aan de sleutelbos hing en daardoor de sleutel door slijtage ging hangen en regelmatig afsloeg misschien is dit ook wel de oorzaak...

succes jurgen.

Hans4037 (0) PRO, 17 jaar geleden

Als er een verstelbaar stuur in zit breken de draadjes van de leesspoel wel eens.

Hans

universeel11700 (0) PRO, 17 jaar geleden

bedankt voor de reacties zal vandaag de kabel vervangen . de leesspoel is al vervangen ik hou jullie op de hoogte

universeel11700 (0) PRO, 17 jaar geleden

de kabel van de transponder vervangen was niet bij de vw dealer te bestellen maar wel bij de skoda dealer een rep kabel auto start nog altijd goed iedereen bedankt voor de reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.