Volkswagen Golf V: turbo

Bouwjaar: 2000

hallo, heb een vraagske over de turbo van golf 4. mijn auto slaat af bij een snelheid van om en bij de 100km/h en de garage zegt da da aan de turbo zou liggen kan dat moet ik dan een volledige turbo vervangen of alleen die turboklep.en heb ook een chip steken en zou graag weten waar ergens die zou kunnen liggen + mijn auto laat heel felle zwarte uitlaatgassen achter aan wa kan dat liggen? greetz

jamel

Geplaatst door jamel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Martijn7391 (0), 18 jaar geleden

Hallo is het een benzine of een diesel die afslaat bij de 100km en wavan de garage zeg da da aan de turbo lig? Die chip kan overal liggen, onder de mat, in de achterbak, het is maar waar je hem ingestoken heb. Ik neem echter aan in de computer. Die felle gassen zijn heel gewoon voor de diesels wanneer je de pedaal heel fel intrap bij het stoplicht om het eerste weg te zijn.
Ga even naar een andere garage want deze wil graag centjes aan je verdienen is mijn advies.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.