Volkswagen Passat: verlichting gaat spontaan aan

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Sinds enige tijd gaat de verlichting rechts voor en achter soms spontaan aan. Dit gebeurt meestal laat in de avond of in de nacht. De schakelaar staat dan gewoon in de 0-stand. Als ik hem dan een paar keer verdraai gaat de verlichting weer uit. Bij het openen van de deur gaat ook de zoemer aan. Soms gebeurt het een paar maanden niet en dan weer enkele keren in een week. Nu al een paar keer 's morgens moeten overstarten. Kan het zijn dat de schakelaar defect is?

Patrick Eindhoven

Geplaatst door Patrick Eindhoven (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 10 jaar geleden

Het lijkt er wel een beetje op dat de schakelaar stuk is inwendig maar het relais wat deze schakelaar bediend zou ook kunnen. Ik zou hem eerst even laten uitlezen en kijken welke storingen erin staan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.