Volkswagen Lupo: Versnellingsbak, motor start niet en geen aandrijving

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.2 45Kw any motor

versleten koppeling vern. Daarna, na 1 dag, storing ontstaan. Na basis afstelling procedure uitgevoerd te hebben, functioneerde auto, motor, veresnellingsbak prima. De volgende dag begon te storing. Motor start ineens niet. Wat was er te zien. Dat in elke versnellingsstand, de achteruitrijlampen branden. Uitgelezen met vastest, geen storing aanwezig. Accupool - pool, 2 minuten los. En de motor en bak functioneerde weer prima. Testrit, motor, bak functioneerde weer goed. Auto neergezet, en weer dezelfde storing. Accupool los, enz, en de auto reed weer, totdat stilgezet werd, en de storing ontstond weer. Enz. Wederom basisprocedure uitgevoerd. Wat was er te zien? Dat de voltage hefboombediening op 4 Volt stond, in de stiftstand. Terwijl te vorige dag nog netjes afgesteld was tussen de 1.8 en 2 Volt. Nu blijft dit op 4 Volt staan. Dus met verstellen van de afstand, mechnisch, zou het Voltage moeten wijzigen. Dat gebeurd nu niet meer.

Wie kan ons informatie verschaffen?

M.6752

Geplaatst door M.6752 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (20) PRO, 13 jaar geleden

ik vermoed dat je het over en 3l lupo hebt.
het is tehopen dat iemand die er mee gewerkt heeft je antwoordt kan geven want ik vind het rot dingen.


groetjes jan.

riennoot (0) PRO, 13 jaar geleden

accumulator defect?

M.6752 (0) PRO, 13 jaar geleden

Sorry voor late reactie, maar vandaag drukaccumulator vern, basis procedure uitgevoerd via VAstest. Systeem nu oke. Bedankt voor de informatie

riennoot (0) PRO, 13 jaar geleden

okee bedankt voor je feedback. En weer een probleem opgelost;)

M.6752 (0) PRO, 13 jaar geleden

Toch te vroeg gejuicht. Op onverklaarbare wijze, is de versnellingsbak ineens de aandrijving kwijt. Je meer toeren geven, maar geen aandrijving. Opnieuw basisafstelling uitgevoerd. Geen storingen aanwezig. En dan functioneerd de versnellingsbak weer. En zo gaat het bij herhaling. Wie heeft een oplossing? Gr. Martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.