Volkswagen Transporter 2012: Vw transporter 2.0 tdi loopt stationair slecht

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 75

Hallo,

Heb hier een volkswagen transporter van 2012 staan met een 2.0 TDI motor. Deze auto kwam binnen met de distributieriem van tijd. Nieuwe distributieriem gemonteerd alles geblokkeerd gehad dus alles weer netjes op tijd. Maar nu loopt de auto stationair niet goed en reageerd niet op het gas valt ook soms uit. Verstuivers zijn getest deze zijn goed bevonden. Het apparte is heb ook geen storings als ik hem uit lees. Nou verdenk ik zelf de hoge druk brandstof pomp maar is dit realistisch? Heeft iemand van hier een oplossing

Mvg bastiaan kreeft

Autohandelkreeft

Geplaatst door Autohandelkreeft (60) PRO , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Autohandelkreeft (60) PRO, 1 maand geleden

Heb de compressie ook nog getest trouwens deze was op alle cilinders rond de 16 bar

bert klein (75) PRO, 1 maand geleden

Egr pijp voorzijde cijlinderkop demonteren kijken hoe het nu is met de stationaire loop, blaast deze nu uitlaatgassen stationair dan weet je dat deze klep defect is.

    Hallo bedankt voor u reactie heb even gekeken en zo te zien zit hier een plaatje voor denk dus dat deze al uitgeschreven is - Autohandelkreeft (60) PRO, 1 maand geleden

Jan227 (5) PRO, 1 maand geleden

Hallo, 16 bar compressie is veel te weinig.

Groet Jan227

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.