Volkswagen Golf: Waar zit stelschroef stationair?

Bouwjaar: 1989

Beste medestrijders,

Mn vriendin heeft een Golf 2, 1.6 CL uit 1989 welke niet fijn stationair loopt.

Nu wil ik het stationair afstellen. Ik weet dat hier ergens een stelschroef voor moet zitten. Ik kan hem echter niet vinden. Ik heb overal al gekeken. Heeft iemand een idee waar deze zich bevindt?

Alvast bedankt!

Alexander


alexander251

Geplaatst door alexander251 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Paulus8636 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik neem aan een 1,6 carburateur? Als je voor de auto staat zit de stelschroef links achter op de carburateur op een vacuumdoosje. Dat vacuumdoosje lijkt op een campinggas drukregelaar. Bovenop zit een moer met sw 13 en hiermee stel je het stationair toerental bij warme motor af. Weet je zeker dat de rest in orde is? Ontsteking? Vacuumlekken? CO percentage?
Succes,
Paul

alexander251 (0), 19 jaar geleden

Paul, bedankt voor je reactie. Als ik het goed begrijp moet de stelschroef bovenop iets zitten(dus niet links of rechts van iets). Weet je toevallig welke kleur het vacuumdoosje heeft? Kan ik ook ergens het CO % afstellen. Alvast bedankt!

schnitzel (0), 19 jaar geleden

het vacuumdoosje is dat ronde ding en daar 8ter zit de stel schroef ( dus niet er op )

Paulus8636 (0) PRO, 19 jaar geleden

Hoi,
Ik bedoel inderdaad achterop. Vacuumdoosje is grijs.
Stelschroef CO zit onder het rubberdopje bovenop het luchtfilterhuis.
Paul

alexander251 (0), 19 jaar geleden

Jongens bedankt, ik ga het checken!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.