Volkswagen 0: wat is dit ??

Bouwjaar: 2007

heey

ik heb al een hele tijd een probleem met mijn fan deze draait altijd, volgend mij is het de sensor niet want als je deze loskoppelt blijft hij draaien. vandaag ben ik een een beetjes dieper in het systeem gedoken en kwam het volgende probleem tegen:

via een bedradings scheme ( overigens niet van de goeie golf 3 volgens eentje uit 96 en de mijne komt uit 93 ) kwam ik denk ik bij een AC pressuere switch (denk ik) een grote cilingen ( aan de onderkant zit een gat wat denk ik niet hoort en het slangetje naar de caberateur is afgescheurd) deze dit onder me filter `bak`en lopen 2 slangetjes heen volgens mij komen deze van de benzine tank (rook naar benzine) en de ander loopt naar de caberateur met iets er tussen (weet niet wat het is zie foto) en daar zit een stekker met 2 draden een grone gele en een rode dus denk dat het een schakelaart is.

mijn vraag is of iemand weet wat het is, hoe het werke , waarvoor het is, (eigenlijk alles wat je ervan weet) en hoe duur het ongeveer zou gaan kosten.

[url=http://imageshack.us][img]http://img254.imageshack.us/img254/1842/...[/img][/url]
zo denk ik dat het zit maar heb eigenlijk geen idee

de Cilinder
[url=http://imageshack.us][img]http://img383.imageshack.us/img383/7306/...[/img][/url]

het gat aan de onderkant van de cilinder
[url=http://imageshack.us][img]http://img254.imageshack.us/img254/7506/...[/img][/url]


mvg

martijn

alvast bedankt

yetta

Geplaatst door yetta (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

lijkt op je damp retour filter
deze is stuk en gaat je motor rot lopen

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

Wat die fan die doordraait aangaat; deze wordt bij bepaalde type's ook aangestuurd door een nalooprelais, om z.g. vaporlock in het brandstofsysteem te voorkomen.

Dit relais heeft een eigen temperatuursonde in het koelwatercircuit, zit voor op de clinderkop in het watermondje of aan de zijkant in het watermondje. Deze sonde kan stuk zijn.
Wat ook kan is dat het relais vastgebrand zit.

Geef dus even de motorcode en het modeljaar. (of het chassinummer excl. de laatste 4 cijfertjes, die gaan mij niets aan) Motorcode staat op de distributiekap/klepdeksel en op de sticker in de reservewielbak en serivceboekje

yetta (0), 17 jaar geleden

heey audia4

ik zal morgen even kijken voor de motor code enz kan ik je daar over mailen???

alvast bedankt

groeten
martijn

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

yep, gooi maar op mail, komt in de loop van de week wel reactie dan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen 0 of stel zelf een nieuwe vraag.