Volkswagen Golf III : witte rook bij starten

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

hallo
als ik de auto start koude motor komt er een witte rook uit de uitlaat ook drupt er water uit de uitlaat(of koelvloeistof is iedergeval geen olie)
wanneer de motor wat warmer is geworden rookt hij niet meer. hij reageerd gewoon goed op het gas en loopt niet onregelmatig. auto heeft ongeveer 24 uur niet gelopen.
wat kan dit zijn? zit powerfilter en sebring uitlaat op.

geo3

Geplaatst door geo3 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hobby-monteur (0), 14 jaar geleden

ehh,dat doen alle benzineauto's,en de meeste diesels meestal ook,dat is condens,wat zich tijdens het afkoelen in je uitlaatsysteem heeft gevormd,en wat eruit geblazen/gestoomd wordt als je uitlaat opwarmt en je motor draait,niets bijzonders.

geo3 (0), 14 jaar geleden

okej hoef ik mij geen zorgen te maken? auto'tje net een weekje op mijn naam staan maar ehb nog geen rb. dus auto staat nu week stil en soms word hij ff gestart.
tijdens de terug reis rookte hij niks dus zal wel goed zitten lijkt me? al vast bedankt

hobby-monteur (0), 14 jaar geleden

nope,niks aan de hand.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Is inderdaad normaal..

Je hoeft de auto ook niet elke dag even te laten lopen..dat is nergens voor nodig,

Snel je papiertje halen en karren maar..

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.