Volkswagen Golf: witte rook- startproblemen

Bouwjaar: 1992

hoi, ik heb de distributieriem en de waterpomp al laten vervangen i.v.m. lekkende koelvloeistof. de auto rookt nog best veel witte rook, de koelvloeistof is niet zo snel meer op. nu starte de auto gisteren ineens niet meer. accu vervangen en rijd nu wel weer. kan de dynamo ook nog kapot zijn en kan dit alles te maken hebben met een lekke koppakking? alzovast bedankt

marcobabs

Geplaatst door marcobabs (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Pieterb1 (0), 18 jaar geleden

Zal waarschijnlijk een lekke koppakking zijn, controleer het reservoir eens met lopende motor of er ook belletjes in de koelvloeistof komen (dop wel van het reservoir).
Slechte starten wijst dan waarschijnlijk op compressieverlies door deze lekke kop.

Pieter

marcobabs (0), 18 jaar geleden

hoi, er komen geen belletjes in het reservoir, er is ook geen sprake van mayonaise achtige vloeistof bij het reservoir.

stefan84 (0), 18 jaar geleden

worden de slangen wat naar de radiateur lopen hard ?als je ermee gereden hebt en de motor is warm?dat probleem van de dynamo staat in elk geval los van de witte rook!kan bv de spanningregelaar wat op de dynamo zit die de accu oplaat defect is,kost +/- ¤ 20,-

pieter bedoeld waarschijnlijk met 'belletjes' borrelen van de koelvloeistof in het reservoir,dit duid ook op een defect pakking of kop!

koppaking kost ook niet zoveel net zoals de kleppendeksel pakking en kopbouten etc..en het werk is het ook niet voor het te repareren!

succes ermee..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.