Volkswagen Golf 2014: Zonnenscherm panoramadak & rechterspiegel

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2000

Goedendag,

Ik heb twee problemen met mijn auto:

1. Het zonnenscherm van mijn panoramadak hapert. Dit is moeilijk uit te leggen dus vandaar dat ik er een filmpje van heb. Waar wordt dit door veroorzaakt en hoe kan ik dit verhelpen? Het dak heeft z’n onderhoud minder dan een jaar geleden nog gehad.

https://vimeo.com/787883796

2. Met achteruit rijden zakt mijn rechterspiegel naar beneden voor beter zicht. Maar als ik ga rijden komt die niet meer terug in z’n normale positie. Hij probeert wel omhoog te komen maar hapert. Daarom dacht ik aan een kapot mechanisme, maar handmatig gaat die gewoon zonder haperingen perfect omhoog (elke keer dat ik ‘t test).

Iemand hier meer ervaring mee? Ik las ergens dat het wellicht een softwareupdate kan zijn, maar volkswagen zelf is niet bekend met dit probleem. Er is wel een software update beschikbaar voor als de spiegel niks neer doet met achteruitrijden, maar ze konden niet zeggen of dat mijn probleem ook ging verhelpen.

Alvast bedankt!

Golf R

Geplaatst door Golf R , lid sinds 3 weken geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.