Volvo V40: 2.0 turbo klang in vooronder

Bouwjaar: 2001

Bij wisselen van rijrichting / stevig acceleren een harde tik in het vooronder. Al vanalles gecontroleerd. Klinkt als een breuk in het subframe of i.d., maar kan het niet vinden.
Alvast bedankt voor uw reactie

F._Kormelink

Geplaatst door F._Kormelink (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Bird (0) PRO, 18 jaar geleden

Van de stabilisatorstang wil het onderste gedeelte van de bevestiging op het subframe wel eens weg zijn, dit zou je ook moeten horen op een slecht wegdek.Dan ligt de stabstang op het subframe.

Pat8393 (0), 18 jaar geleden

Bij mijn wagen heb ik dit ook ,
wat kost dit gemiddeld om dit te vervangen en hoeveel tijd is er daarvoor nodig ?

volvov50 (0) PRO, 18 jaar geleden

mijne heren dit is flink klusje subframe achterzijde laten zakken/modificatie setje mont/auto weer uitlijnen uitlaat de/enmontadvies bij volvodealer repareren
groet

Dennis-010- (0) PRO, 18 jaar geleden

Het zullen idd de stabstang rubbers zijn die eruit liggen. De setjes hiervoor kosten een paar euries, de hele montage doet ik ongeveer een uurtje over. (Een tip to Gerard, gebruik niet de boutjes die bij het setje zitten, pak er 2 die net 5mm langer zijn, dan krijg je ze makkelijker in het subframe met monteren).

volvov50 (0) PRO, 18 jaar geleden

klopt dennis had ik ook al gedaan/maar uitlijnen is nodig want stuurstand reageert erop.let op de montage van degroten bouten,eerst met de hand er in draaien tot hij paktdan met tol oplage snelheid andersmoeren dolworden die inbodemgelast zitten
groet

Dennis-010- (0) PRO, 18 jaar geleden

Haal voor het losdraaien van de subframebouten het stuurstangetje in het voetencompartiment los, scheelt uitlijnen en mogelijke problemen met je stuurhuis door het wrikken.

Geetz Dennis

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.