Volvo S40: airbaglampje S40 T4

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: b420t5

hey hallo,

bij mij auto me mijn avic x1-r systeem uitgebouwd ivm een defect in de radio. in de tussen tijd een oude radio cd speler gemonteerd en geen problemen gehad met me airbag lampje. nu heb ik gisteren het pioneer systeem terug gebouwd en ging me airbaglampje branden.
dit probleem heb ik al eens eerder gehad en hem toen bij de volvo dealer neer gezet. het enige wat ik los gehad heb is het paneel waar de radio in zit gemonteerd. alle kabels voor me pioneer systeem laten liggen zonder en er aan te trekken etc. vorige keer zou het bij de dealer om een stekker gaan achter het dashboard die beschadigt zou zijn ofzo. nu heb ik dus vandaag me radio er uit gehad en me dashboardkastje maar kan niks vinden wat los ligt etc. waar zou ik eventueel de airbagmodule kunnen vinden? en waarom gaat het lampje branden bij een radio wisselen?
hopelijk hebben jullie een idee waar ik eventueel naar de storing kan gaan zoeken?

mvg robbie f

robbie f

Geplaatst door robbie f (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

robbie f (0) PRO, 13 jaar geleden

hey hallo

ik heb ondertussen 2x de volvo laten uitlezen bij de dealer. de eerste keer was vorige week maandag en er werdt verteld stekker onder de passagierstoel veroorzaakt probleem. nu dus bij de stekker een bypass gelegd en vandaag weer uit laten lezen. nu komt er een andere storingcode uit en wel: SRS 0131= passagiersairbag, fase 2. onjuist signaal. permanente storing. kan dit aan de bekabeling liggen tussen de airbag module en de passagiersstoel stekker. geloof ooit ergens hier op problemcar gelezen te hebben dan er een (TJ) bij volvo bekend was over kabelbomen van airbagsystemen? klopt dit en heeft iemand dat TJ voor me zodat ik weet wat ik kan gaan doen.

mvg robbie f

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S40 of stel zelf een nieuwe vraag.