Volvo V70: benzineklep

Bouwjaar: 2005

technische knobbels, ik heb het volgende probleem langs de kant van de weg voorgehad.Naamelijk een klant wou tanken met zijn volvo V70. Toen die via de centrale vergrendeling van de deuren ook normaal zijn benzineklepje mee ontgrendelt bleef deze laatste vergrendeld te blijven Ik heb langs de binnenruimte in koffergedeelte gezocht naar een nood(kabeltje of iets,,) maar niet kunnen helpen. Heeft er iemand zoiets gelijksaardig al voor gehad.alvast bedankt voor jullie reactie

FORMOTION3117

Geplaatst door FORMOTION3117 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 18 jaar geleden

Je kunt met je vinger een pal wegtrekken bij het motortje.
Als je echt pech hebt dan zit het motortje geblokkkerd en moet je de bekleding verwijderen.

stevendochy (0) PRO, 18 jaar geleden

heb dit ook voorgehad, er komt geen spanning toe op het motortje. Via waar en hoe wordt dit normaal aangestuurt ? Ik heb stroom op het motortje geplaatst zodat dit nu ontgrendelt is en de klant kan tanken. Maar ze komt terug binnen voor herstel. Wie weet waar de fout hier ligt ? Beide draden krijgen nu een massa. Hoe krijgt het motortje zijn (wisselende) spanning ?

Muppet (0) PRO, 18 jaar geleden

Kijk voor de gein is of de schakelaars voor de centralevergrendeling in het linker,- of rechtervoorportier niet is blijven hangen. Bedien de schakelaars in beide portieren een paar maal en kijk of het benzineklepje dan wel met de c.v. mee ontgrendeld. Ik weet dat het raar lijkt maar ik heb dit al twee keer meegemaakt. Een kabeltje zit er bij deze type's niet. Wanneer je het klepje met "geweld" losmaakt breekt meestal alleen het plastic lipje waar het pennetje van het motortje achter valt en deze is los te koop bij de dealer.

volvov50 (0) PRO, 18 jaar geleden

steven:deze klacht komt uit een portiermoduul,is via vida op te
sporen/die geeft aan welke moduul.compleet vern

stevendochy (0) PRO, 18 jaar geleden

Dank U VolvoV50; ik zal hem trachten uit te lezen met ons texa - uitleesapparatuur. Een andere manier is er waarschijnlijk niet om te weten te komen welke module het is ? Is dat dan de module die aangeeft of de deuren gesloten zijn al dan niet ?

volvov50 (0) PRO, 18 jaar geleden

beste steven,eerst motortje benz klep controleren/komt voor dat deze er mee kappen,dan signaal meten op moment dat men op zender drukt,het signaal is even 12volt andere draad massa/met openen gaat deze zich omdraaien oftewel 12volt word massa/en massa word 12volt.dit signaal komt uit centrale relais cpv.
maar loopt via deur moduuls dus meten van af relais tot de deur,
en zo verder groetv50 hoor ik jou nog??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.