Volvo V50: Buiten temperatuurmeter werkt (soms) niet goed

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Ongeveer een jaar geleden constateerden we dat de temperatuurmeter in onze V50 niet goed werkt. Als het buiten 35 graden was, gaf hij 25 aan enz... Aangezien we dachten dat de sensor onder de spiegel de boosdoener was hebben we deze laten vervangen. De garagahouder dacht dat er een breuk in de draad was ontstaan door het inklappen van de spiegel.

Na enige weken bleek ook deze temperatuursensor niet goed te werken en opnieuw is deze vervangen onder garantie. Echter ook de 3de werkt niet goed. Hoewel het buiten nu eindelijk boven nul is, geeft hij nog zeer geregeld -10 gr celsius aan....

Hoewel ik inmiddels ook al enkele keren mijn auto heb laten uitlezen en resetten bij de dealer (overigens wel voor andere en niet gerelateerde zaken) blijft het probleem.

Wie kan ons probleem oplossen?

bij voorbaar dank!
Peter

Psuiker

Geplaatst door Psuiker (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V50? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Highway (135) PRO, 14 jaar geleden

de stekker in de deur laten vervangen. er is een probleem met die stekker en daardoor moet de stekker vervangen worden. Hierbij moet kabelboom in het portier als in de deurstijl aan een nieuwe stekker gemonteerd worden.

Als je de zoekfunctie gebruikt zul je meerdere topics over vinden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V50 of stel zelf een nieuwe vraag.