Volvo S40: Central deurvergrendeling Volvo S40 MK ll werkt niet.

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Vermogen (kw): 100

Beste lezers,

Het betreft mijn Volvo S40 ll (MS) (01/2004), heb namelijk sinds enige tijd een probleem met mijn centrale deurvergrendeling. Ik heb regelmatig last van dat 1 van mijn deuren niet wil openen. Het probleem verspringt steeds, dan is het de deur links achter dan rechts achter dan opeens doet alles het weer etc, maar nu wil de deur aan de bestuurderskant niet open, zelfs wanneer ik de sleutel erin steek krijg ik er geen beweging in. Wanneer ik van binnenuit de deur wil openen lukt dit ook niet de deurknop gaat omhoog maar ook meteen weer omlaag als ik dit met de hendel aan de binnenkant wil openen.

Heb zelf de accu helemaal losgehaald en de batterij van de sleutel vervangen maar dit heeft niks geholpen, heb ook naar de zekeringen gekeken, maar in het boekje van volvo kan ik geen zekering vinden die wordt gelinkt met het centrale deurvergrendelings systeem.

Heeft iemand misschien enig idee waar dit probleem vandaan komt?

boriqw

Geplaatst door boriqw (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S40 of stel zelf een nieuwe vraag.