Volvo V70: electronisch in- en uitklappen buitenspiegels loopt niet synchro

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5T

Het in- en uitklappen van de electronisch bedienbare buitenspiegels gaat niet goed, d.w.z.: als ik op de schakelaar druk, klapt de ene spiegel in en de andere uit en vice versa. Ik heb geen idee hoe dit is ontstaan. Het lijkt erop dat één spiegel heeft gehaperd bij het uitklappen (in de garage klap ik altijd de spiegels in).
Eén spiegel handmatig in- of uitklappen helpt niet, want bij de volgende electronische bediening gaat die dan niet mee en de keer daarop en de keer daarop wel, waardoor het probleem blijft bestaan.

henkhofman

Geplaatst door henkhofman (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

henkhofman (0), 12 jaar geleden

Bij opnieuw starten op 24 maart loste het probleem zichzelf op doordat de spiegels spontaan weer synchroon in- en uitklappen; de ingeklapte spiegel (rechts) is één keer ingeklapt gebleven en is daarna weer synchroon mee gaan bewegen met de andere (links) na het bedienen met de schakelaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.