Volvo S80: gaat niet voor of achteruit

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine

Volvo S80 2.4 automaat, gaat spontaan niet voor of achteruit, automaat is onder het rijden uitgevallen, soms als je de D inschakelt rammelt er iets, automaatolie hebben we afgetapt is wel zwart, ruikt niet verbrand en er lijkt geen slijpsel in te zitten, automaat met KTS uitgelezen, er zijn geen foutcodes aanwezig, volgens revisiebedrijf zit de zeef dicht geslipt en zou revisie de enige optie zijn,

Heeft iemand nog een idee??

Roelof10193

Geplaatst door Roelof10193 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

cor van jaarsveld (0) PRO, 12 jaar geleden

er bestaat een mogelijkheid dat een aandrijfas door zijn vertanding draait. Maar dat zie je als je de bak gaat verwijderen. anders denk ik toch dat er een koppeling in de bak niet werkt. Je kunt altijd de olie zeef controleren voordat je hem wegbrengt.. Een deelreparatie zul je zelf moeten doen. De specialist zal altijd de hele bak inclusief de koppel omvormer onder handen nemen, om vervolgschade door het euvel uit te sluiten.

Highway (135) PRO, 12 jaar geleden

komt wel eens voor bak vervangen is de oplossing. zeker als de olie zo zwart is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S80 of stel zelf een nieuwe vraag.