Volvo C70: Getik, al bij hobbelige weg

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4T

Hallo,
Al ben ik aan het rijden over een hobbelige weg/drempel/hobbel etc. hoor ik getik, vanuit de richting van mijn rechter wiel. Dit stoort mij. Een collega van mij zei dat dit wel eens een versleten rubber van de stabilisatorstang zou kunnen zijn. Ook omdat bij hobbels nog wel s de hoogte van de linker en rechterkant/wiel verschillen. Wat denken jullie? Ik rijd er al een tijdje mee, kan dit kwaad? Wat zou een garage voor vervanging ongeveer vragen, en is het aan beide kanten vervangen v/d rubbers dan verstandig?
Alvast bedank!

Geplaatst door

Spinvis (0)

al 15 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

stabilisatorrubbers komen vaak voor, dit is te controleren op de brug (met rijplaten, want het is makkelijk dat ie op z'n wielen staat om het te controleren) Toch even laten checken, want laatst hadden we hier een passat die wat klapperde en de eigenaar nam dat met een korreltje zout. Totdat er een draagarm doorbrak en het wiel er plat onderlag. Dit bleek een fuseekogel te zijn die dus ruim was en met een lelijke schade en kostenpost tot gevolg.
Ik zou toch even bij de garage langs gaan.

gr

Peco Power

Mercury 0
badge

14 jaar

Thanks, ik zal er naar laten kijken

Spinvis 0

14 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo C70 of stel zelf een nieuwe vraag.