Volvo S80 2005: hu 601

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.4

Wie kan mij helpen met het volgende probleem ik heb een poging gedaan om mijn HU 601 uit te bouwen volgens de instalatie instructie van volvo .
Alleen lukt het mij niet om het aircobedienings paneel los te krijgen , ik heb beide torq schroeven verwijderd ik kan het paneel iets naar me toe trekken maar los komen doet het niet ik kan het ook niet naar beneden trekken zoals de instructie aangeeft, ik ben bang dat als ik door trek ik de boel kapot trek het lijkt erop dat het paneel in het midden vast blijft zitten wie heeft hier ervaring mee ?
bij voorbaat dank voor jullie reactie
Karel

stilca

Geplaatst door stilca (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 16 jaar geleden

Heb je het gehele paneel in je hand of zit de radio incl. de airco nog in het dashboard?
Dab moet je gewoon door trekken naar voren en dan iets naar beneden.

stilca (0), 16 jaar geleden

volvoxc90 ik zal het eens proberen zoals jij het voorstelt , het aircopaneel blijft klem zitten tegen de radio zou het helpen om er een dun stukje kunststof tussen de radio en het airco paneel te doen om het airco paneel naar beneden te drukken ?
alvast bedankt voor je reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S80 of stel zelf een nieuwe vraag.