Volvo 440 1992: motor loopt niet lekker

Bouwjaar: 1992, Motorinhoud (cc): 1800

Dag allemaal,

vraagje de 440 start normaal alleen als je er mee rijdt is het net of die teveel benzine krijgt.(met de choke in rijden)Ik weet niet of diet type een automatische choke heeft,maar het stationair toerental gaat wel omlaag na een tijdje.Het stationaire toerental gaat na een tijdje ook schommelen,ook slaat hij wel eens af.De motor trekt wel goed.Het motorgedrag is wat moeilijk uit te leggen.Ik heb wel eens in een auto gereden waarvan de kop niet goed was aangedraaid,daar lijkt het op.De bougiekabels en de bougies zijn vernieuwd.Ik heb de bougies bekeken en die zijn alle vier zwart.Volgens mij ook niet goed.Olie en koelvloeistof verbruikt ie niet echt.Misschien herkent iemand het probleem.

edkadett

Geplaatst door edkadett (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 440? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

tijne (0), 18 jaar geleden

hoe is het met de verdelerkap en de rotor en het luchtfilter? kan je neit schoonmaken he gewoon vervangen kost bijna niks.

gr tijne

edkadett (0), 18 jaar geleden

Nee dat heeft ie allemaal vervangen.Kom wel vaak "valse lucht"tegen in dit forum,ken dat het niet zijn?Want de injector zit ook op een soort rubber,maar dat kon ik niet goed zien.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 440 of stel zelf een nieuwe vraag.