Volvo 480 1992: Ophangingsrubbers

Bouwjaar: 1992

Ik rij al lange tijd tot volle tevredenheid in mijn 480, echter vind ik de klappen van drempels en richels in het wegdek sterk doorkomen in het interieur. De schokdempers vóór zijn recent vernieuwd en achter volgens de dealer nog niet aan vervanging toe. Is het mogelijk dat het hier gaat om uitdrogen van de ophangingsrubbers, waardoor die klappen doorkomen? Of moet ik dit accepteren als Nedcar-kwaliteit?

Ik hoor graag van jullie,
groet!
Robert

VOLVO480S

Geplaatst door VOLVO480S (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 480? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

gehamer (0), 19 jaar geleden

Ik denk dat je het moet accepteren. Mijn 480 heeft dat ook en de 460 van mijn moeder ook. Bij een weg met klinkers is het bijvoorbeeld net of de auto uit elkaar trilt (bij wijze van spreken dan). Ik denk gewoon Nedcar-kwaliteit, maar misschien weet iemand wat anders, want dan ben ik daar ook wel in geinteresseerd.

Groet,


Hoesienou

VOLVO480S (0), 18 jaar geleden

De auto is vandaag naar de volvodealer gebracht voor zijn onderhoudsbeurt, waarbij naarvoren kwam dat er een probleem leek met de linker wiellager. Deze zou geheel 'rot' zijn en dient nu vervangen te worden. Hopelijk is dit ook de veroorzaker.

groet,
Robert

gehamer (0), 18 jaar geleden

Laten we het dan hopen, maar heb zo'n vermoeden dat dit niet zomaar het geval kan zijn. Laat het maar weten op deze site. Ben benieuwd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 480 of stel zelf een nieuwe vraag.