Volvo V70: remote control

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 turbo

de combinatie van afst.bed. en ontvanger van de centr.vergr. werkt zeer matig. nieuwe batterij en opnieuw inlezen bij Volvo heeft niets opgeleverd. kan ik nu een nieuwe ontvanger monteren met bijbehorende zender zodat alles weer naar behoren functioneert of moet ik dan weer naar de dealer?

23912131

Geplaatst door 23912131 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 17 jaar geleden

Je moet naar de dealer als je een originele afst.bed. hebt. Ik zou beginnen met een nieuwe AB De ontvangers gaan zelden stuk en zijn ook knap duur.

23912131 (0), 17 jaar geleden

AB is door de dealer nagekeken en zoals gezegd voorzien van een nieuwe batterij, probleem nog aanwezig. dealer zegt ontvangerprobleem. hoe kan ik deze zelf testen?

volvoxc90 (0) PRO, 17 jaar geleden

Hebben beide afstandbedieningen er last van? Het kom wel eens voor dat de ontvanger slecht is dus het zou kunnen. Het is niet te checken ik zou de andere AB proberen als die het zelfde werkt als de andere dan een nieuwe laten inlezen als dat ook niet helpt dan een andere ontvanger maar het blijft gokken.

23912131 (0), 17 jaar geleden

ok, dan ga ik voor de nieuwe ontvanger. bedankt voor de reacties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.