Volvo V70: Servostuur rammel

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.4D

Hallo allemaal,

Sinds enige tijd hoor ik een gerammel aan het stuurhuis van mijn wagen,enkel bij stilstand en draaien naar rechts (vb bij parkeren). Nu heb ik gemerkt dat hij dit gerammel, kraken enkel doet als je naar rechts draait en helemaal niet als je naar links draait. Ik heb gezien dat de retour leiding die van het stuurhuis komt en naar het reservoir gaat het gerammel veroorzaakt door hevig heen en neer te schudden en dit idd enkel als je naar rechts draait. Je voelt in het geheel niets in het stuur van haperingen of abnormaliteiten.De wagen heeft slechts 92000km.
Kan mij iemand de gouden tip bezorgen of is vervangen van stuurhuis enige oplossing alhoewel je helemaal niets voelt in het stuur, hij het niet altijd doet, enkel het gerammel, gekraak is lastig.
Het lijkt ook zo als er minder weerstand vd wielen op het wegdek is door sneeuw,regen etc..heeft hij het ook helemaal niet.Ik heb ook al het reservoir gereinigd en er is de originele olie in.

DBV

Peter

Peter Sch

Geplaatst door Peter Sch (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Peter Sch (0) PRO, 11 jaar geleden

Hallo allemaal, heb de oplossing al gevonden, ik heb het servo-systeem eens volledig gespoeld en het probleem is volledig verdwenen.
Wat een supperwagen!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.