Volvo V40: Uitvallen van de kachelbediening.

Bouwjaar: 2001

Ik heb problemen met mijn kachelbediening cq auto.airco na x aantal minuten met draaiende motor, valt heel de display van de kachelbediening dan uit behalve verlichting.Display is vervangen ook kachelweerstand, is uitgelezen maar geen foutcode zichtbaar ook niet tijdens storing.Bij losttrekken kachelmotor komt de storing er ook in,als ik de auto even af zet en opnieuw start is het probleem weer een x aantal min. weg.
Op stand automatic komt het euvel er sneller in.
wie weet iets????

marcel7067

Geplaatst door marcel7067 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

volvov50 (0) PRO, 18 jaar geleden

beste marcel/vervang de eec unit maar,let wel op niet te wisselen met andere types moet exact het zelfde zijn groet volvov50

marcel7067 (0), 18 jaar geleden

Beste volvo50,ik heb het unit al vervangen en deze voor de zekerheid ook nog in een andere s40 gestoken daar bleef hij gewoon werken!
Toch nog een bij sloperij Marans mogen proberen met exact zelfde nr en weer niets ook de kachelmotor nog vervangen weer niets.
Heb het idee dat het met een temp zender te maken heeft .weet iemand wat de zoncensor doet?

marcel7067 (0), 18 jaar geleden

Heb het probleem gevonden met medewerking van Chef monteur Hoogendam Perslucht het was te vinden in het Interieur ventilator relais deze keer wel spanning maar stuurde soms geen stuurspanning naar de display v.d kachelbediening.
Het relais is te vinden boven de zekeringkast en moet daarom gedemonteerd worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.