Volvo V70: V70 1997 start niet

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.5

Hallo wie weet raad ik heb een V70 die sinds kort niet start als ik hem met een jumpstart start dan doet hij het wel maar doe ik hem uit dan doet hij het niet meer.
En als ik een lange afstand heb gereden dan gaat het twee dagen weer goed en daarna laat hij het afweten de accu zit er net een jaar in die is door de volvo dealer erin gezet ik zoek me suf naar wat het probleem is.

Nachtwaker

Geplaatst door Nachtwaker (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

kuko (0), 16 jaar geleden

Geef iets meer input , is het alleen op gas of ook op benzine?Rij je er een kort stukje mee of langer zeg ongeveer vanaf een minuut of 5? De Volvo 850/V70 classic kunnen nogal wat kuren vertonen als er maar kort mee gereden is.Wat ook een reden van niet starten kan zijn is je antennering bij je contactslot.

Nachtwaker (0), 16 jaar geleden

Hij start altijd op benzine echt korte stukjes rijd ik er niet mee als ik naar mijn werk rijd is het zo'n 30 min en als ik er zo'n 200 km mee heb gereden dan doet hij het net twee dagen en dan kan ik weer lopen of de jumpstarter gebruiken.

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

zitten je accuklemmen goed vast,heb je niet zolang een andere accu om te proberen,dit lijkt toch wel een accu probleem al is hij een jaar oud het is en blijft een batterij die elk moment van de dag het kan begeven

kuko (0), 16 jaar geleden

Massa probleem? kijk ff al je massakabels na.Anders stuur ff een pb ....email....

Bartje67 (0), 16 jaar geleden

Soort gelijk probleem gehad. S70 2.5-20V 1997.
Wellicht geeft onderstaand de oplossing.
Accu plus-pool en kabel vanaf dynamo werden onder rijden gloeiend heet!
Daardoor lade de accu onder het rijden onvoldoende tot niet op.
Startproblemen smorgens tot gevolg.
Uiteindelijk gaatje geboort in de pluspool en flink wat tin langs de kabel naar binnen gestookt met een flinke soldeerbout en het probleem was over.

Niet geschoten is altijd mis. Succes

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

en als je een nieuwe kabel had getrokken

Nachtwaker (0), 16 jaar geleden

ik ga eens even naar deze dingen kijken

Nachtwaker (0), 16 jaar geleden

heb alles bekeken daar kan ik niks vinden maar weet nu wel dat er iets van de binnen verlichting het probleem veroorzaakt had de zekering eruit gehaald en heb het probleem niet meer nu nog even zoeken welke het probleem geeft de deur of dashboard kastje

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.