Volvo V50: Volvo V50 2.0D - versnelling vastgevroren

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0D

Heeft misschien iemand hier ooit van gehoord? Tijdens de vorst is de versnelling vastgevroren. De versnelling stond in de eerste versnelling. Hier was hij niet meer uit te krijgen. Als de motor warm werd, ging hij moeizaam naar de tweede versnelling. Na ongeveer 15 minuten rijden was het probleem helemaal over en ging alles weer heel soepel. Het komt alleen voor als het vriest. Kan dit aan de schakelkabels liggen en kan ik dat op een of andere manier uitsluiten? Of zijn er andere zaken die bekeken kunnen worden?

hesp

Geplaatst door hesp (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V50? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Goede middag Waar jou auto last van heeft is meerdere malen de reveu gepasseerd . Met vorst zwaar schakelen in het begin komt door ongeschikte olie. Maar ook vast gevroren kabels hebben we gezien. Er zijn toch veel kabel bediende bakken ,maar er zijn maar enkele die er last van hebben. Misschien is de motor eens gestoomd? Wellicht kan je de kabel met perslucht doorblazen en anders toch maar vernieuwen. Succes.

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

zal nu wel geen last meer ondervinden vriest niet meer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V50 of stel zelf een nieuwe vraag.