Volvo V60 2010: waarschuwingsgeluid

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: D5244T10, Motorinhoud (cc): 2400, Vermogen (kw): 151

geen geluid bij overschrijding van streep/lijn op de weg en ook niet als je de gordel niet omhebt

wiense

Geplaatst door wiense , lid sinds 13 jaar geleden

4 Reacties

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Was dat vroeger wel het geval ?

wiense, 3 maanden geleden

weet ik niet
ik heb hem pas 4 weken maar als ik over de streep rij gaat de radio wel zachter. maar bij het niet gebruiken van de gordel
brand alleen het rode lampje en geen geluid

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Oké, heb je de auto gekocht met garantie , zo ja dan terug en de verkoper het op laten lossen , misschien is het zo simpel als een parameter aanpassen .

check

Beste antwoord, geplaatst door Highway PRO, 3 maanden geleden

Wat vroeger bij volvo kon was dat je sw kon downloaden voor het gordel geluidje. sw van de US dan verhuisde het geluid je naar sleutel in contact. Ik heb het over de modellen zoals s80 s60 v70 en xc90.
Latere modellen weet ik niet maar het zou goed kunnen. Het kan namelijk zijn dat de vorige eigenaar geen gordel wilde dragen. Het kan ook nog gewoon zijn dat er iets defect is. De witte lijnen weet ik niet maar denk aan een camera die gekalibreerd moet worden?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V60 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.