Yamaha Sport 2001: Problemen uitbouw spyball 8510 alarm

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: N503E, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 110

Avond iedereen,

Ik heb op mijn Yamaha r1 uit 2001 een spyball alarm zitten. Normaal gesproken is een alarm uitbouwen op de motorfiets geen probleem, maar bij de Yamaha was het spyball alarm aangesloten op alleen zwarte draden, welke origineel van Yamaha zijn.

Nu is de motor te starten, en loopt ook. Maar ik nog een zwarte draad, vanaf contactslot over, waar 12v geschakeld op staat. Wanneer ik deze op massa leg, ligt het neutraal lampje wel op.

Volgens het schema zou de draad naar het "cyclelock" systeem gaan, wat een optie was toentertijd .Echter zit dit niet op de motor.

Nu vraag ik mij af of hier iemand weet waar deze bedrading voor is, het is lastig zoeken met een niet overeenkomend schema, en alleen zwarte draden.

Het gaat dus om de zware draad (B) vanaf 1(contact) naar 53 (optie cycle lock)

Ik hoop dat jullie me wat verder kunnen helpen!

.
luukrijkee

Geplaatst door luukrijkee (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Yamaha Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Yamaha Sport of stel zelf een nieuwe vraag.