Volkswagen Transporter: Trillen automaat

Bouwjaar: 2000

Bij ongeveer 85.000 km is het begonnen tijdens het rustig optrekken als de automaat naar de vierde versnelling schakeld begint de gehele auto te trillen, alsof je over een wasbord rijdt(tussen de 1800/2000 toeren)Ondertussen staat de teller op 120.000 km en doet het probleem zich in een groter gebied voor zelfs al in de derde versnelling (bij volkswagen zeggen ze dat het de lock-up van de koppel omvormer het probleen veroorzaakt)
Maar een duidelijk antwoord krijg ik niet, wel van een automaten specialist die zei dat het een gekend probleem is
Wie herkent dit probleem en welke oplosing weet je hiervoor.

m vr gr
Eldert de Vries.

Geplaatst door

Vriesdeer (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Ik heb exact hetzelfde probleem met mijn transporter automaat uit 2001 met 150.000 op de teller.
Ik weet ook precies waar je moet zijn voor een duidelijk antwoord, reparatie e.d. voor een goeie prijs. Kans blijft echter dat probleem naar verloop van tijsd terug komt. Het adres waar je moet zijn is:
A & R Power Steering BV, Doejenburg 16, 4024 HE ECK EN WIEL, 0344-693648. Vraag naar DerkJan. Graag bij contact als reverentie Boxman uit Lith opgeven.

mboxman59 0

18 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.