Volkswagen Transporter: Motor houdt in

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: Axd

Als ik tussen de 130 en 140 rij dan valt het gaspedaal weg en zit hij in de noodloop maar er gaan geen lampjes branden doe je een keer van contact op contact dan is het weer een tijdje goed ,ben vorige week bij vw dealer geweest om fouten uit te lezen maar stonden geen fouten in die daar naar toe wezen alleen oude fouten . Als je langzaam van de 130 naar 140 gaat is het wel goed dan trek hij door naar de160 kwam er achter op vakantie naar Oostenrijk maar de eerste 6 rij uren geen last . Bonnie

Bonnie T

Geplaatst door Bonnie T (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jos_br (0) PRO, 11 jaar geleden

Wat veel voorkomt bij deze motor is een vervuilde turbo. Vaak volstaat het reinigen, anders blijft er niets anders over dan het vervangen van de turbo.

Jos.

Bonnie T (0), 11 jaar geleden

[quote=jos_br]Wat veel voorkomt bij deze motor is een vervuilde turbo. Vaak volstaat het reinigen, anders blijft er niets anders over dan het vervangen van de turbo.

Jos.[/quote]
Okee als ik terug ben ga ik er mee bezig . Bonnie

Bonnie T (0), 11 jaar geleden

Okee als ik terug ben ga ik er mee bezig. Bonnie

Bonnie T (0), 11 jaar geleden

ik heb de turbo eraf gehaald enopen gemaakt hij was niet vervuild maar wel veel ruimte op de verstelling van het gedeelte variable,heb een nieuwe turbo geplaatst en nu is het nog even afwachten maar denk wel dat het goed is.

bonnie

Bonnie T (0), 11 jaar geleden

ben naar spanje gereden met de caravan er achter en heb geen problemen meer gehad.
het heeft dus aan de turbo gelegen.
heb wel een gereviseerde turbo gemonteerd.
is een stuk goedkoper dan nieuw.
bedankt voor de reactie
m.v.g Bonnie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.