Volkswagen Transporter: Verstuiver met sensor T4 2.5 TDI

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 ltr

Ik rijd sinds 2003 met deze auto nu 175.000 km gereden, vanaf 2009 is er een nieuwe verstuiver mer sensor in geplaatst bij km stand ca. 120.000, oke normaal betaald wel veel geld ca. € xx na 20.000 km weer defect dezelfde verstuiver voor garantie vervangen voor een "nieuw"" exemplaar tot zover, nu echter in het buitenland Hongarije wederom dezelfde verstuiver weer defect, heb inmiddels een nieuwe laten plaatsen voor weer € x mijn VW dealer in Nederland gebeld echter geen garantie want garantie op garantie wordt niet gegeven, opmerking : u heeft uw auto hier niet meer in onderhoud! Betekend dat ik in ca. 60.000 km 3 defecte verstuivers heb gehad !
Waarvan de 2e voor garantie maar die heeft het ook niet lang volgehouden. Nu maar wachte bij thuiskomst na 13 september wat de dealer allemaal gaat beweren en gaat doen.
Vraag: zijn er meer van dit soort problemen met verstuivers met sensor en..... wie heeft een goed advies voor mij?
Bedankt vast Hertog

hertogenzo

Geplaatst door hertogenzo (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 11 jaar geleden

gaat hij elektrisch kapot of mechanisch??

in het laatste geval zit de oorzaak meestal in je brandstofpomp. zeer exemplarisch willen bosch pompen wel eens met slechte kwaliteit diesel of water!!! inwendige problemen krijgen wat tot gevolg heeft dat de verstuivers verstoppen met metaalslijpsel uit de pomp.

hertogenzo (0), 11 jaar geleden

Bedankt voor de snelle reactie, ik denk dat het de electronica / sensor is die in die bewuste verstuiver zit het is steeds in de 3 gevallen dezelfde nl de middelste van de 5 verstuivers.
Ik ga het in iedergeval uitzoeken, ben natuurlijk afhankelijk van de dealers.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.