Volkswagen Transporter: Hoe is de motor van een T4 150 pk 2.5 TDI ?

Bouwjaar: 2001

Hallo
weet iemand hoe de motoren zijn van een T4 111 KW of 150 pk?
wil zoeen auto kopen maar weet niet of er veel aan kapot kan gaan,weet dat 75 kw goed is,maar heb geen ervaringen met de 150 pk motor.

Geplaatst door

leon6546 (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

dan zit er een ahy of axg motor in zijn goede blokken let wel op olielekkage van de oliepomp en de werking van de turbo die willen wel eens sneuvelen ,en tijdens de proefrit opletten of er geen lagergeluid uit de bak komt

hey.. john

goeie blokken! en dan moeten letten op olie lekkage's, turbo's, ;) hehehe

paul,

P. Kelder 0
badge

18 jaar

deze trekken als een tank. echter afwijkende bandenmaat tov 75 en 102 pk. 16 inch zit er standaard onder ivm de aangepaste remmen. 15 past niet.

caddy1492 0
badge

18 jaar

ja paul dat is het enige de turbo staat los van de kwaliteit van het motorblok maar niet van de "kwaliteit van de berijder" en zo'n pomppakking vervangen is een peace of cake, ;) hehehe althans voor mij.

ook ff olie keeringen controleren

geluid van zon 150pk is geweldig

fedde 0

18 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.