Maserati Spyder Forum

Zoek & filter binnen 221.333 topics
1 topics gevonden | Pagina 1 van 1

Maserati Spyder

De Maserati Spyder is een tweezits cabriolet geproduceerd tussen 2001 en 2007. De auto werd gepresenteerd op de Frankfurt Motor Show in 2001 en was het eerste model dat werd geïntroduceerd onder het eigendom van Ferrari. De Spyder is gebaseerd op de Maserati Coupé en is ontworpen door Giorgetto Giugiaro.

De Maserati Spyder is uitgerust met een 4,2-liter V8-motor, die goed is voor 390 pk en een topsnelheid van 285 km/u. Het interieur van de Spyder is voorzien van luxe lederen bekleding en geavanceerde functies zoals een Bose-geluidssysteem en automatische klimaatregeling. De auto heeft ook een stoffen dak dat in 30 seconden kan worden geopend of gesloten, zelfs tijdens het rijden.

De Maserati Spyder heeft een iconische uitstraling en is een populaire keuze voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een stijlvolle cabriolet. De auto heeft een uitstekende handling en een krachtige motor, waardoor het rijden een unieke ervaring is. Hoewel de Spyder niet meer wordt geproduceerd, blijft het een geliefd model onder autoliefhebbers en verzamelaars.

Modellen Maserati