Aixam 500.4 : Rechter achterrem zit vast

Ik kom net weer van vakantie. mijn aixam 500.4 weekje niet gebruikt en nu blijft de rechter achterrem vast zitten. Wie weet hoe dit kan ?

Aixamdriver16

Geplaatst door Aixamdriver16 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Aixam 500.4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Tommelremmen Gaan snel vastzitten .Bij lange tijd stallen in de versnelling zetten en stuur scheef en eventueel tegen een trottoirband parkeren!!! Maar nu die rem los . Geef een tik met een hamer op de ankerplaat. voor en achterkant van de rem. Niet te hard en steeds de 'wagen'voor en achteruit bewegen om te kijken of het loskomt . Ook zie je achter die rem een hendel met een kabel. Die hefboom moet je met enige moeite met de hand kunnen bewegen. Als dit te zwaar gaat of aangetrokken blijft hangen, Gangbaar laten maken. Succes.

Aixamdriver16 (0), 14 jaar geleden

Hij is los gaf aan de voorkant even een drukkertje dat de auto na achter gaat en hij was zo los :D

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Aixam driver; dit vast zitten komt vaak door vocht en roest, maar gebruik de remmen vaak om ze gangbaar en de remvlakken glad te houden. Want bij deze auto's is rust ...roest. Veel plezier.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Aixam 500.4 of stel zelf een nieuwe vraag.