Alfa Romeo 146 2009: Achterbank

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600

Hallo, misschien een vreemde vraag maar bij de tweedelige achterbank is een deel leer en kuip vorig en een deel is van stug stof, wel gestikt. Vraag is of dit standaard is, vaker voorkomt en hoe ik het stugge deel ook kan voorzien van leer. Hopelijk is de foto duidelijk genoeg. Bedankt voor de tips en adviezen.

eddym

Geplaatst door eddym , lid sinds 13 jaar geleden

6 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 week geleden

Bekleding is in diverse variaties leverbaar, keus bij koop nieuw.
Of er is een keer een deel vervangen ivm beschadiging.
Als je alles ongeveer hetzelfde wilt hebben , bekleding weg brengen naar een autostoffeerder en klaar , kosten , sparen maar , of kijken of je via autodemontage iets er bij kunt krijgen.

eddym, 1 week geleden

Dank. Dus eigenlijk de hoes er omweg halen en naar de stoffeerder. Of een andere zitting bij de demontage? Zal wel eenvoudig te de-monteren en te monteren zijn toch?

kaleido 1 PRO, 1 week geleden

De klemmetjes is een beetje gepruts maar een beetje doorzettingsvermogen dan komt het goed.

eddym, 1 week geleden

Bedankt, zal er mee aan de slag. Toch is het een vreemd van een Alfa dat een achterbank er zo uit kan zien als op de foto.

.

kaleido 1 PRO, 1 week geleden

Ligt de bank niet ondersteboven ?
Als dit de bovenkant is is dit niet origineel , foto stond bij eerste post niet bij , ik had een andere voorstelling van wat je bedoelde , leer aan de zijkanten en stof in het midden. Heeft de vorige eigenaar geen hond gehad en hebben ze er een hoes omheen gemaakt , Zit de originele bekleding er gewoon onder ?

eddym, 1 week geleden

Bedankt voor de snelle reactie. Ik snap er ook niks van, nog nooit zo'n achterbank gezien. Zoals te zien is is het andere deel van de bank wel goed en met leer bekleed, maar dit deel (2/3 bank) lijkt inderdaad op de kop te zitten maar zit het niet (anders past de inkeping voor de riem niet), het is ook niet de achterkant. De stiksels zitten er ook strak op en de achterzijde is op de foto te zien. Heeft iemand dit zo wel eens vaker gezien?

. .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 146 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.