Alfa Romeo 147: alfa 147 1.6 ts eco

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600 16v eco 105pk

Gm.ik heb me n alfa 147 aangeschaft als soort knutsel projectje (heeft wat liefde nodig).
De remklauwen dienen met n aparte sleutel teruggedraaid te worden maar ik heb de sleutel voor linksom en rechtsom, moeten beiden zijdes dezelfde kant op ingedraaid worden of verschillend zoals bij de "stilo".en ik heb de bekende motormanagement storing, daar heb ik al veel over gelezen hier en moet die mogelijkheden ns ff nalopen maar kan t te maken hebben met de aftermarket xenon die ingebouwd is.computers houden nl niet zo van die huis tuin en keuken upgrades.
Bvd en ik zal de vorderingen ook posten,niet alleen de vragen.
Bvd

truckie

Geplaatst door truckie (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 147? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Highway (120) PRO, 9 jaar geleden

De bekende motorstoring? Wat,wie en hoe beetje gebrekkige informatie. Als je wat info wilt krijgen zul je wat duidelijker moeten zijn.
Geen zinnen met de bekende motorstoring of huis, tuin en keuken upgrades.

truckie (0), 9 jaar geleden

Sorry het bekende motormanagement lampje van motormanagement storing.en huis tuin en keuken upgrades is de aftermarket xenon van ik denk heuts ofzo waarbij de weerstandjes met tie-wraps vastzitten.ik denk dat n alfa pro we weet wat ik bedoel.

oldford (0) PRO, 9 jaar geleden

De oorzaken voor het branden van het motorlampje (officieel MIL nu) zijn legio.
Ik zou eerst de foutcodes laten uitlezen. Dat scheelt een hoop gezoek, gegis en mogelijk het vervangen van perfect werkende onderdelen.

truckie (0), 9 jaar geleden

Ja oldford dat denk ik idd ook,heb deze week mn obd binnen en ga ik ns beginnen aan mn projectje.

Btw.heb ook nog n xr3i cabrio uit 87.geen computer=ook geen storingen :-)

truckie (0), 9 jaar geleden

Nou heb mn obd binnen.meldingen alleen ivm luchttoevoer.zijn gewist en nog niet teruggekomen ns kijken of ze eventueel op n flink stuk rijden terugkomen.sleutel gerepareerd aan de hand van n youtube filmpje en die werkt weer 100%.tot nu toe zijn de vooruitzichten goed.ga komende week met mn remmen aan t werk zodra ik alles binnen heb, wiellagers,schijven,remblokken en handremkabel gaan vervangen worden en dan op keuring.gr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 147 of stel zelf een nieuwe vraag.