Alfa Romeo 146: Alfa Romeo 146 start niet meer

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 Twinspark

Mijn alfa had het probleem met inhouden wat ik al eerder had aangegeven op dit forum, dit is momenteel opgelost door er een nieuw gasklephuis in te plaatsen. Alleen nu is het volgende het probleem:

Ik had de laatste paar keer dat hij zeer moeizaam startte de startmotor liep heel erg zwaar. Na dat ik hem nog een keer aan de praat had gekregen had ik hem thuis een keer uitgezet en weer opnieuw geprobeerd te starten, het enigste wat hij deed is het geluidmaken dat de ventilator aansloeg met een tik. Geen startmotor die begon te lopen. Naar een kwartiertje nog een keer geprobeerd toen starte hij weer moeizaam direct 20km meegereden en weer thuis neergezet en wou weer niet starten weer alleen de ventilator en een tik. toen een week laten staan en het toen geprobeerd met startkabels hij starte meteen vlot, startkabels eraf gehaald en viel meteen weer uit. Wat kan dit zijn de accu of de dynamo?

Ik hoop snel op een reactie!

Gijsbrinkman

Geplaatst door Gijsbrinkman (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 146? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1965) PRO, 10 jaar geleden

Meten is weten .
Hoe oud is de accu ?
Wat is je accuspanning ?
Accu opladen en testen op capaciteit.
Anders nieuwe accu erin en meten wat je laadspanning is.
Meten of je lekstroom hebt.
Enz.

Gijsbrinkman (0), 10 jaar geleden

Beetje laat maar alsnog,

De accu is vervangen accuzuur was echt pik zwart. En de dynamo had het ook begeven.

Bedankt voor het meedenken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 146 of stel zelf een nieuwe vraag.