Alfa Romeo 147: Carter

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600 88kw

Wij hebben een alfa 147 in reparatie.De carter was gescheurd boven de uitlaat (in de tunnel waar de uitlaat passeert).Ik had eerst de scheur laten lassen en de carter terug gemonteerd maar na een week was hij gescheurd naast de las.Dan hebben wij een nieuwe originele carter gemonteerd maar na een maand is de scheur er terug.Wat zou de oorzaak zijn wij monteren de carter op het juiste aanhaalmoment en trekken hem gelijkmatig kruislings aan.De wagen is niet verlaagd of er is geen schade te zien van verkeersdrempels of dergelijke.Met vriendelijke groeten impreza

impreza

Geplaatst door impreza (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 147? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 15 jaar geleden

Zit hier origineel geen hitte schild tussen?? Zit deze er nog ?

Succes Jensen

Appiez (0) PRO, 15 jaar geleden

Uitlaat onder spanning gemonteerd, motorsteuenen defect.

impreza (0) PRO, 15 jaar geleden

Het probleem was een cowboy met een alfa hij reed altijd ergens tegen en heeft de wagen verkocht .Zo kan je er blijven stukken opsteken natuurlijk.toch bedankt voor de berichten

Ralf_Jensen (0) PRO, 15 jaar geleden

"De wagen is niet verlaagd of er is geen schade te zien van verkeersdrempels of dergelijke.Met vriendelijke groeten impreza".

Dus toch schade aan de onderkant...... dan wordt een oplossing aandragen moeilijk.

Jensen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 147 of stel zelf een nieuwe vraag.