Alfa Romeo 155: Cruise Control

Bouwjaar: 1996

Hoera!! Eindelijk cruise control in mijn 155..
Één probleem: hij is zo onrustig als ik weet niet wat.
Als ik hem inschakel blijft ie constant optrekken en gas loslaten, ipv dattie het gas constant houd. Als ik inschakel schiet hij eerst tien km naar boven en gaat dan fluctueren rond de ingestelde waarde..

Heeft iemand een oplossing? Volgens VDO is de regelunit gewoon goed. Heeft iemand hier mischien de juiste impulsinstelling voor mij? Het is een 1.8 TS 8v.

Alvast bedankt..

AlfaJo

Geplaatst door AlfaJo (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 155? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

flow (0), 18 jaar geleden

Probeer eens een andere draad die van je kilometer teller die zit in de versnellings bak volgens mij heeft die twee of drie draden kan ook dat ik het mis heb hoor,of anders de hefboom die op de cruis control zit in hoogte afstellen zo dat die niet in een keer volgas geeft want dan schakeld die hem ook uit en dan weer aan.probeer maar eens.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 155 of stel zelf een nieuwe vraag.