Alfa Romeo 145: cv en electr.raam defect

Bouwjaar: 1997

hoi..
de deur aan de stuurskant heeft een probleem..ik kan namelijk aan mijn kant de raam niet openmaken ..het was een zonnige dag ..dus ik d8 ga ff naar buiten snel ..maar het was hartstikke heet in de auto ..dus ik deed meteen de raam open ..maar ik hoorde een vonkje ..ik wist meteen dat er iets mis was gegaan ..nou en sindsdien gaat ie niet open ..
en mijn cv is ook defect ..want ik kan hem niet van mijn kant op slot doen ..moet perse via de andere deur op slot doen..ik moet hem binnekort apk laten keuren en wat ik wil weten is ..of het verstandig is om het dan te laten maken ..en of anders ik het van sloop een nieuwe slot moet halen..? kan iemand me helpen ?

ozkan

Geplaatst door ozkan (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 145? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jeroentesselaar (0), 19 jaar geleden

Vrijwel zeker is de zekering gesprongen. Mogelijk zit de CV op dezelfde zekering. Die moet je eerst vervangen, maar grote kans dat die dat die weer springt als je je raam bedient want er zit ergens een kortsluiting (Plus die aan massa ligt). Je hoeft niet meteen een andere motor te halen, het probleem kan ook aan de bedrading liggen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 145 of stel zelf een nieuwe vraag.