Alfa Romeo 166: G3

Bouwjaar: 2000

Kan iemand mij vertellen of een v6 uit bv een 166 op g3 te bouwen is???
Ik heb me laten vertellen dat dit niet kan omdat de inlaatbuizen te dun zouden zijn om de injectors in te bevestigen.

Mvg
R.G.

R.G.

Geplaatst door R.G. (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 166? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Willow (0), 16 jaar geleden

Beetje laat maar het is wel degelijk mogelijk om G3 in te laten bouwen, heb het zelf namelijk ook. Is idd wel nauw maar het past perfect als je het een specialist laat doen. En in deze tijden scheelt het een slok op een borrel!

albertjan (0) PRO, 16 jaar geleden

Door wie heb je dat indertijd laten doen? Vriendin van me staat op het punt een 166 V6 3.2 aan te schaffen, en wil er LPG in > Bij Vialle doen ze er moeilijk over, maar heb al uit verschillende hoeken gehoord dat het inderdaad mogelijk is een LPI in te bouwen (schijnt zelfs leverbaar geweest te zijn op de 156 GTA met dezelfde motor)

groet Albertjan

erka (0) PRO, 16 jaar geleden

binnen de 156 club zijn een aantal V6 rijders met een G3 installatie,
Alfa doet het heel goed op LPG, dus moet in principe geen probleem zijn...
er rijdt volgens mij zelfs idd een GTA op G3.
ga wel voor een goeie Gasinstallatie, een Vialle schijnt er goed te zijn voor Alfa.
in Baarlo zitten er 2 die gas inbouwen.

succes

Willow (0), 16 jaar geleden

In mijn 166 was ie al ingebouwd toen ik em kocht, bij koude start automatisch eerste 2 minuten op Benzine daarna vanzelf over op LPG. Aanvullend is het tóch aan te raden om eens in de zoveel tijd een driekwart-tank V-Power te rijden; wat extra kick vindt ie lekker!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 166 of stel zelf een nieuwe vraag.