Alfa Romeo GTV 1996: gtv 916 start niet

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 t. spark, Motorinhoud (cc): 2000

Goedendag,

sinds een aantal weken start mijn gtv de ene keer wel maar 9 van de 10 keer niet. de brandstofpomp krijgt geen spanning en hij vonkt ook niet, als hij niet start. auto laten uitlezen maar geen foutcodes.

als de auto loopt dan kom hij niet boven de 3000 toeren want dan slaat hij af, vaak heb ik nog niet eens tijd om gas te geven want dan valt hij bij stationair al uit. als ik de computer er even afhaal en er weer opdoe, start hij meestal even en valt direct weer uit

heeft er iemand een tip?

gr,

Robin

Zwengel

Geplaatst door Zwengel (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo GTV? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

MeindertS (0) PRO, 14 jaar geleden

Kan een probleem zijn met het gasklephuis. Maar misschien moet je eerst even het volgende proberen: De accuklemmen even loskoppelen en dan de stekker minstens een half uur van de computer af laten, dan eerst de stekker van de computer aansluiten en dan pas de accuklemmen er weer op, dan nog eens proberen.

Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo GTV of stel zelf een nieuwe vraag.