Alfa Romeo 145: loopt te hard stationair

Bouwjaar: 1996

hallo ik heb hier een alfa 145 qv 2.0 16v die loopt stationair plus minus 2100 toeren en ik heb de lm meter en de gaskleppositiesensor en de stappenmotor gecontroleerd is oke er is geen inlaar lucht lekkage het co is perfect kom er niet meer uit is er iemand die hier een oplossing heeft of een cleu waar ik nog meer naar moet kijken alvast bedankt

evers2962

Geplaatst door evers2962 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 145? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

romeoraf (0) PRO, 18 jaar geleden

koelvloeistof temp sensor.

evers2962 (0) PRO, 18 jaar geleden

heb het antwoord al gevonden, ik kon de alfa niet uitlezen om dat de vorigen eigenaar het motorstoringslampje had doorgeknipt, naardat ik die heb gerepareerd kon ik hem weer uitlezen en gaf als storing aan de gaskleppositiesensor dus waarschijnlijk is de koolstofbaan daarvan stuk in ieder geval bedankt voor je tip Raf Schils (de koelvloeistof temp sensor was wel goed)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 145 of stel zelf een nieuwe vraag.